CONSIDERATIONS TO KNOW ABOUT بیماری زونا یعنی چی

Considerations To Know About بیماری زونا یعنی چی

Considerations To Know About بیماری زونا یعنی چی

Blog Article

افراد نمی‌توانند به زونا مبتلا شوند مگر اینکه قبلاً آبله مرغان گرفته باشند. هیچ درمانی برای زونا وجود ندارد، اما درمان‌هایی برای مدیریت علائم مربوط به آن وجود دارند.

داروهای بدون نسخه ضد حساسیت، مانند دیفن هیدرامین (بنادریل) ممکن است به کاهش خارش موضعی کمک کند. از داروی کورتیکواستروئیدی مانند پردنیزون فقط در موارد انتخابی که زخم‌های پیچیده ای مانند مواردی که چشم و گوش با آن‌ها درگیر شده اند، استفاده می‌شود و باید از آن و آنتی ویروس به طور همزمان استفاده کرد.

این وضعیت می‌تواند به درد، قرمزی و تورم در داخل و اطراف چشم منجر شود و قدرت بینایی شما را به‌طور موقت یا دائم کاهش دهد.

با داروساز یا پزشک خود درباره‌ی مزایا و عوارض جانبی داروهایی که برای شما تجویز می‌شوند، صحبت کنید.

​​​​​​​​پزشکان معمولا با ارزیابی ظاهر بثورات و تاول‌ها بر روی بدن، آن‌ها را از طریق یک امتحان فیزیکی تشخیص می‌دهند. در برخی موارد، آن‌ها ممکن است نمونه بافتی را از مایع تاول‌ها جمع‌آوری کنند و آن را به آزمایشگاه بفرستند تا بررسی کنند که وجود یا عدم وجود ویروس را بررسی کنند.

لکه‌های قرمز، خارش و حباب‌های پر از مایع رشد می‌کنند و این کار را به مدت سه تا پنج روز ادامه می‌دهند. ​

مهم است فردی که دچار زونا است، بیماری زونا خطرناک از تماس با این افراد اجتناب کند:

انواع قطره و اشک مصنوعی و تفاوت آن‌ها عروق کرونر قلب بی اختیاری ادرار چیست و چگونه درمان می‌شود؟ دوره خاموشی لوپوس و مهمترین علائم آن قرص متورال یا متوپرولول چیست؟ موارد استفاده، هشدارها، عوارض مشاوره با پزشکان رسا

۴دیدگاه امیل کریپلین، روان‌پزشک آلمانی، دربارهٔ پارانویا

برای مثال کسی که دچار این توهم شده‌است که یک شخصیت مهم سیاسی یا ادبی است، می‌تواند در دسته مبتلایان به پارانویای مطلق بگنجد.

بعد از ابتلا به آبله مرغان، ویروس تا آخر عمر به صورت نهفته در بدن شما باقی می‌ماند و می‌تواند سال‌ها بعد دوباره به‌صورت زونا فعال شود.

خانه سبک زندگی سلامت سلامت جسم بیماری زونا چیست؛ علائم، عوارض، روش‌های درمان و پیشگیری

دفتر ششم. فرهنگ واژه‌های مصوب فرهنگستان. تهران: انتشارات فرهنگستان زبان و ادب فارسی. شابک ۹۷۸-۹۶۴-۷۵۳۱-۸۵-۶ (ذیل سرواژهٔ بدگمانی)

اردیبهشت ۶, ۱۴۰۱ ۸ راهکار مفید برای دوباره خوابیدن در نیمه شب

Report this page